top of page

Volg ons ook op

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon

V2S is expert op het gebied van zicht- en veiligheidsoplossingen voor industriële voertuigen in de wereld van intern transport, wegenis- en bouwwerken, transport en agro-industrie.

 

Wanneer veiligheid uw grootste zorg is, zorg er dan voor dat uw voertuig uitgerust is met een zicht- en/of veiligheidsoplossing van VS2. Wij baseren ons op 3 principes:

   - VEILIGHEID (en schadebeperking, kostenbesparend)

   - ERGONOMIE (beter en langer optimaal presteren)

   - PROCESBEWAKING (van de werkzaamheden)

Bij V2S verdelen we oplossingen om de beveiliging van goederen en mensen te verbeteren op plaatsen in het bedrijfsleven waar het risico op ongevallen hoog is : productie-installaties, logistieke platformen, de luchthaven, rondom voertuigen enz.

In de dagelijkse werkomgeving zorgen wij voor een verhoogde veiligheid. Dit doen we door het beperken van risico's op ongevallen gerelateerd aan het gebruik van o.a. heftrucks, trucks, bouwmateriaal en landbouwvoertuigen.

Wij bieden gebruiksvriendelijke systemen aan die beantwoorden aan strenge criteria teneinde een professioneel gebruik toe te laten. Wij testen elk systeem voor verzending.

Het materiaal is polyvalent (past op elk merk, ook indien binnen het voertuigenpark) en door de brede keuze aan oplossingen, kunnen we steeds de ideale combinatie vinden, aangepast aan uw wensen en materiaal. Klant-specifieke oplossingen bieden is één van onze sterke punten. Voor vrijwel elk doel of gebruik bieden we een oplossing. 

Bij  sommige toepassingen beschikken we over technologiën van gespecialiseerde partners die het mogelijk maken om met uw materiaal te communiceren en zo het gebruik en beheer te verbeteren.

V2S, de technologie voor uw veiligheid.

Gepersonaliseerde maatwerkoplossingen voor al uw zicht- en veiligheidsproblemen
Universele montage mogelijk. Niet merkgebonden. 
Opvolging en begeleiding gedurende elke stap van uw project: vanaf het vaststellen van de behoefte om samen de beste oplossing te bepalen tot het opleveren/ in dienst stellen van de gekozen oplossing. En erna...
Klantgeoriënteerd
Innovaties
Beste prijs/kwaliteit
Specialist in ons vak omdat onze focus alleen bij mobiele veiligheidsoplossingen ligt
bottom of page