ODCA OPLOSSINGEN

Het ODCA-systeem biedt verschillende toepassingen in de praktijk op de lucht haven. Op de luchthaven rijden veel verschillende voertuigen rond. In bepaalde zones bevinden zich zowel voertuigen als mensen waardoor we extra op de veiligheid moeten toezien.

Eén van de toepassingen van ODCA is objectherkenning. Het systeem detecteert tot wel 20 verschillende objecten vanop een afstand van 60 m. 

U kunt het gebied verdelen in 3 verschillende zones. Bijvoorbeeld een zone op 40m, 15m, 5m. Wanneer er een object gedetecteerd wordt kunt u verschillende acties laten uitvoeren afhankelijk in welke zone het object zich bevindt.  

Als het object zich bevindt binnen een afstand  van bijvoorbeeld

- 40m kunt u een zwaailamp laten afgaan 

- 20m kunt u een zoemer laten afgaan

- 10 m kunt u het voertuig laten vertragen.

Het ODCA-systeem heeft daarnaast nog vele andere toepassingen zoals toezicht houden over uw gebied, begeleiden van een voertuig tussen lijnen, monitoring van afstand tussen verschillende voertuigen, tracking van reflectoren, hulp bij positionering, waarschuwing voor eventuele aanrijdingen. 

Daarnaast hebben we ook de ODCA REFLECTIVE dat reflecterende objecten detecteert als ze zich in de voor afgestelde zone bevinden.

Hieronder een demonstratie van hoogte en afstandscontrole met de 3D sensor voor voertuigen op het vliegveld en dan een demonstratie van de ODCA REFLECTIVE.

 

Brussels Airport

Brussels Airport kwam met de vraag voor een systeem van afstandsmeting tijdens een interventie met een noodtrap. Hiervoor boden wij ons ODCA-systeem aan.

Lees meer...