top of page

Onze klanten: Zichtoplossingen

alkern foto 1_edited_edited.jpg

Situering probleem:

Bij Sagrex gebruiken ze een 90 ton kraan die een breker vult met puin/stenen. Voor de bestuurder van de kraan is het onmogelijk om te zien wanneer de breker verstopt geraakt. Om dan achteraf alles weer vrij te krijgen, is een zware klus en kost tijd en geld. 

 

Onze oplossing:

Wij hebben onze digitale draadloze camera en monitor geïnstalleerd. Zo kan de bestuurder perfect in de gaten houden of er iets fout loopt en dan zo het proces stilleggen.

logo-alkern.jpg

Op deze foto zien we de steinwegklem. In de twee oranje circels zien we enerzijds de gemonteerde camera en anderzijds de batterijen en de zender.

Situering probleem:

Bij Alkern hadden ze een zichtprobleem. De bestuurder had weinig tot geen zicht tijdens het rijden wanneer ze gebruik maken van de "steinwegklem". Deze klem is een opzetwerktuig dat regelmatig aan- en losgekoppeld wordt.

 

Onze oplossing:

Door middel van een gepaste zichtoplossing hebben we het zicht van de bestuurder duidelijk kunnen verbeteren (zie foto's) Dankzij onze draadloze verbinding en de oplaadbare batterijen met ingebouwde magneet kan men ook snel van werktuig wisselen. 

Alkern
alkern foto 2.jpg

Op de foto hierboven ziet u wat de bestuurder vanuit zijn cabine ziet. Op de foto hieronder ziet u het beeld van de camera op de monitor in de cabine van de bestuurder. Zeer duidelijk dat we het zicht van de bestuurder verbeterd hebben.

Alkern foto 3.jpg
bottom of page