top of page

In de haven rijden er tal van zware voertuigen rond. De zichtbaarheid is ook hier vaak beperkt tijdens de werkzaamheden door o.a. de grote ladingen, gebouwen, containers, enz. Vaak bevinden voertuigen zich ook in dezelfde zones als voetgangers. Ongelukken zijn dan ook een reële mogelijkheid. Door verschillende veiligheidssystemen en zichtoplossingen wordt de veiligheid vergroot en verlopen de werkzaamheden vlotter. 

V2S werkt graag met u samen om een oplossing te zoeken voor u veiligheidsprobleem.

Zichtoplossingen
zichtoplossingen

Vaak is de zichtbaarheid van de chauffeur beperkt door verschillende zaken zoals hun lading, containers, gebouwen, andere voertuigen. 

Wij bieden verschillende zichtoplossingen aan om de veiligheid en ergonomie te verhogen.

Speed zoning
speed zoning

In de haven rijden meerdere voertuigen al dan niet met verschillende snelheden. Zij komen ook in zones waar voetgangers rondlopen.

 

Door het waarschuwen van andere heftrucks en/of voetgangers of het preventief verlagen van de snelheid in potentieel gevaarlijke zones verhogen we de veiligheid.

Warnings/detectiesystemen
warnings

In de haven bevinden voertuigen zich vaak in dezelfde zones als voetgangers. 

Met een warningsysteem weten beide partijen wanneer ze in de buurt zijn van de ander en hierdoor wordt hun bewustzijn verhoogd.

Toegangscontrole
Toegangscontrole

Wij bieden een fleet management systeem aan waarbij u in 1 klik toegang heeft tot al de kerngegevens van uw voertuigenpark.

ODCA (Object Detection & Collision Avoidance)
object detection and collission avoidance

Detecteert objecten en vermijdt aanrijdingen.  

Verwittig tijdig de bestuurder bij een eventueel aanrijdingsgevaar of verlaag de snelheid. Dankzij de Smart Infra rood ToF technologie (Time of Flight).

Smalle gang oplossingen (SATCA)
smalle gangen oplossing

Verwittigt tijdig de bestuurder bij een eventueel aanrijdingsgevaar of verlaag de snelheid. Dankzij de Smart Infra rood ToF technologie (Time of Flight).

Checkbox
checkbox

Weg met de papieren checklijst.

Checkbox is een nieuwe manier om u materiaal te checken d.m.v. elektronische inspectie.

Blue spot/ Red line
red line

Naast de Blue/ Red spot bieden wij nog een extra veiligheidsmaatregel aan namelijk de Red Line. Dit systeem bakent een duidelijke zone af rondom het voertuig zodat voetgangers duidelijk kunnen zien waar het veilig is voor hun.

Automatisch blussysteem
automatisch blussysteem

Een automatisch blussysteem dat uw materiaal beschermt tegen brandgevaar en automatisch begint te blussen bij het detecteren van brand.

bottom of page