top of page

Toepassingen Intern Transport

In magazijnen en distributiecentra is veiligheid van groot belang. Op deze plaatsen rijden vaak veel heftrucks en andere voertuigen rond om te laden en lossen.

Het zicht van de chauffeurs kan belemmert worden door verschillende zaken zoals lading, gebouwen, andere heftrucks. Vaak bevinden heftrucks zich ook in dezelfde zones als voetgangers. Ongelukken zijn dan ook een reële mogelijkheid. 

Door onze kennis en aanbod van goede producten kunnen wij zorgen voor een veilige omgeving. Daarnaast werken wij ook samen met de belangrijkste merken van heftrucks.

 

V2S biedt verschillende zicht- en veiligheidsoplossingen voor een veilig intern transport die u hieronder kunt bekijken.

Zichtoplossingen
zichtoplossingen

Vaak wordt het zicht van de chauffeur van een heftruck belemmert. Dit kan door verschillende zaken zoals hun lading, gebouwen, andere voertuigen. 

Wij bieden verschillende zichtoplossingen aan om de veiligheid te verhogen.

Speed zoning
speed zoning

In een magazijn rijden meerdere voertuigen al dan niet met verschillende snelheden. Zij komen ook in zones waar voetgangers rondlopen.

 

Door het waarschuwen van andere heftrucks en/of voetgangers of het preventief verlagen van de snelheid in potentieel gevaarlijke zones verhogen we de veiligheid.

Warnings/detectiesystemen
warnings

In een magazijn of distributiecentrum bevinden heftrucks zich vaak in dezelfde zones als voetgangers. 

Met een warningsysteem weten beide partijen wanneer ze in de buurt zijn van de ander en hierdoor wordt hun bewustzijn verhoogd.

Toegangscontrole
toegangscontrole

Wij bieden een fleet management systeem aan waarbij u in 1 klik toegang heeft tot al de kerngegevens van uw voertuigenpark.

Checkbox
checkbox

Weg met de papieren checklijst.

Checkbox is een nieuwe manier om u materiaal te checken d.m.v. elektronische inspectie.

Warning lights & Lasers
red line

Naast de Blue/ Red spot bieden wij nog een extra veiligheidsmaatregel aan namelijk verschillende Red Line en lasers. Deze systemen bakenen een duidelijke zone af rondom de heftruck zodat voetgangers duidelijk kunnen zien waar het veilig is voor hun.

Automatisch blussysteem
automatisch blussysteem

Een automatisch blussysteem dat uw materiaal beschermt tegen brandgevaar en automatisch begint te blussen bij het detecteren van brand.

bottom of page