top of page

Luchthaven

Op de luchthaven is er continu veel verkeer dat verschillende activiteiten uitoefent. Om de werkzaamheden vlotter te laten verlopen en de veiligheid van zowel passagiers als werknemers te verhogen, verlopen de activiteiten optimaal met behulp van onze veiligheidssystemen en zichtoplossingen.

V2S werkt graag met u samen om een oplossing te zoeken voor uw probleem.

Zichtoplossingen
zichtoplossingen

Vaak is de zichtbaarheid van de chauffeur beperkt door verschillende zaken zoals hun lading, containers, gebouwen, andere voertuigen. 

Wij bieden verschillende zichtoplossingen aan om de veiligheid en ergonomie te verhogen.

Speed zoning
speed zoning

Op de luchthaven rijden meerdere voertuigen al dan niet met verschillende snelheden. Zij komen ook in zones waar voetgangers rondlopen.

 

Door het waarschuwen van de andere voertuigen en/of voetgangers of het preventief verlagen van de snelheid in potentieel gevaarlijke zones verhogen we de veiligheid.

Warnings/detectiesystemen
warnings

Op de luchthaven bevinden voertuigen zich vaak in dezelfde zones als voetgangers. 

Met een warningsysteem weten beide partijen wanneer ze in de buurt zijn van de ander en hierdoor wordt hun bewustzijn verhoogd.

Toegangscontrole
Toegangscontrole

Wij bieden een fleet management systeem aan waarbij u in 1 klik toegang heeft tot al de kerngegevens van uw voertuigenpark.

ODCA (Object Detection & Collision Avoidance)
object detection and collission avoidance

Detecteert objecten en vermijdt aanrijdingen.  

Verwittig tijdig de bestuurder bij een eventueel aanrijdingsgevaar of verlaag de snelheid. Dankzij de Smart Infra rood ToF technologie (Time of Flight).

Checkbox
checkbox

Weg met de papieren checklijst.

Checkbox is een nieuwe manier om u materiaal te checken d.m.v. elektronische inspectie.

Automatisch blussysteem
automatisch blussysteem

Een automatisch blussysteem dat uw materiaal beschermt tegen brandgevaar en automatisch begint te blussen bij het detecteren van brand.

bottom of page