top of page

In de landbouw zijn er tal van voorbeelden waar een camera monitor systeem onmisbaar is. Niet alleen bij het achteruitrijden , maar ook als optisch controlehulp tijdens de werkzaamheden. Dit zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van de machine.

Met onze ervaring kunnen we samen met de klant de optimale oplossing zoeken in functie van de machine en het zichtprobleem.

Hieronder enkele voorbeelden van machines waar een TOP-Vision.eu systeem zeker inzetbaar is. Maaiers, pikdorsers, baalmachines, sproeiers, tractoren, verreikers, aardappel- of bietenrooiers enz.  

 

 

In specifieke gevallen kan men zelfs via draadloze systemen de camera op de uitwerpbuis van de dorser plaatsen en het scherm in de cabine van de ernaast rijdende tractor.

Wij zijn partner voor zichtoplossingen voor Same-Deutz-Fahr Benelux.

Zichtoplossingen
zichtoplossingen

In de landbouwwereld zijn camera systemen in bepaalde gevallen onmisbaar. Zowel bij het achteruitrijden als ook optische hulp tijdens het werken.

 

Onze zichtoplossingen maken deze taken allemaal efficiënter. 

Automatisch blussysteem
automatisch blussysteem

Een automatisch blussysteem dat uw materiaal beschermt tegen brandgevaar en automatisch begint te blussen bij het detecteren van brand.

bottom of page